GAARDKRAM.DK

Bæredygtighed

Madspild

Utroligt meget frugt og grønt går til spilde i supermarkeder, men også i danske haver. Da vi heller ikke selv kan nå at bruge hele vores udbytte af frugter, grønt, bær og planter fra haven, vil man kunne købe af sæsonens overflod i butikken.

Vi vil blandt andet lave events, hvor man kan lære at moste og få sin egen æblemost fra gården med hjem. Derved undgår vi madspild og hjælper dig med at gøre det samme.

Målet er samtidig også at gøre det let for dig at bruge det du selv har, så du også undgår madspild fra egen have.

Biodiversitet

Vi har nok det nogen vil kalde en vild have. Vi vil kalde det en naturlig have. Vi elsker at samle spændende frø, som finder vej til have fra fuglene, eller når vi er ude i den skønne natur.

Det vi selv elsker mest ved haven, er de små oaser af det liv der skabes med biodiversitet.

Lysen af musikalsk fuglekvidder, solens varme stråler på de smukke duftende blomster, de flagrende elegante sommerfugle og den beroligende lyd af summende bier. Kan vi give lidt af det videre, så kan I selv skabe jeres helt egen oase.

Vi har selv lavet insekthotel og har små oaser, hvor krible krable livet blomstrer. Til efteråret vil vi holde et biodiversitets event, hvor man kan lave sit eget insekthotel og lære om hvilke planter der godt for det liv i haven du næsten ikke ser. Du kan få spadestikket til selv at skabe din egen biodiverse oase.

Bæredygtighed

Hos GAARDKRAM har vi en forkærlighed for naturen og går op i at tænke bæredygtigt. Vi forsøger at tænke bæredygtighed og klimaaftryk ind i alle områder i vores forretning. Det gælder alt lige fra vores genbrugsting, til den avl vi sælger fra gården, samt levering og printet materiale. Selv nye ting laver vi ag genbrugsmaterialer.

Når du genbruger så meget som du kan undgår du at nye ting skal produceres. Du undgår at brugbare ting ryger til forbrændingen.

Al pap og papir vi bruger vil være genbrug eller produceret af genbrugsmaterialer.

Klimaaftryk

Det er så populært at snakke om klimaaftryk. I den verden vi lever i lige nu, bliver klimaaftryk sat meget i perspektiv. Pga. Corona har mange mennesker ikke kunne rejse. Det har gjort at danskerne har fået øjnene op for den perle af muligheder, der findes i egen “baghave”.

Hos GAARDKRAM vil vi gøre alt for at perlen ikke bliver glemt. Vi vil til vores events samle andre iværksættere med lignende mission og budskab. Som sælger lækre og spændende produkter i tråd med vores. Så vi kan støtte op om de små virksomheder, som gør det meget mere hyggeligt og personligt at handle, men også giver et bedre klimaaftryk, fordi du ikke skal køre så langt for at handle.

Del dette inlæg på:

Vil du ved mere?
Så kontakte mig!

GAARDKRAM

Ring på tlf.: 20 69 56 96
eller brug disse links:

~ Se flere indlæg ~