GAARDKRAM.DK

Køb dine julegaver brugt

Hvorfor er det en god ide at købe dine julegaver brugt?

Jeg elsker selv genbrug både at købe og finde det selv, men også at få det. For mig betyder det at en person har tænkt på mig, da de så denne ting. Ofte er det noget jeg har ønsket mig, noget jeg samler på eller noget der har en sjov/god historie.

Vi lever i en verden af overforbrug. Der bliver produceret alt for mange nye ting til vi kan bruge det hele. Derfor er det også meget brugbare ting, du finder som genbrug. Ting med en meget længere levetid.

Tit når du køber genbrug så får du bare mere for pengene. Så kan man selv vælge om man vil købe mere eller bruge pengene på noget andet.

Du får lige den din mor har manglet til sin samling i mange år. Eller billedet der bare passer helt perfekt til din venindes stue.

Hos GAARDKRAM får du kvalitet, nostalgi, patina og stil. Du får ikke bare et lerfad, men et lerfad der emmer af mormor, der har stået og rørt bolledej. Den gamle kaffemølle hvor du næsten kan dufte den nymalede kaffe og de stilfulde teakmøblerne, der hiver dig tilbage til 50’ernes sans for fuldendt design.

Når du køber julegaver brugt, så signalerer du alt hvad en julegave bør rumme. Du giver en nøje udvalgt unik bæredygtig gave. Hvem vil ikke gerne modtage en unik gave, der er nøje udvalgt til dig. Og hvem vil ikke gerne købe bæredygtige gaver.

Hos GAARDKRAM pakker vi dine julegaver pænt ind og selvfølgelig i genbrugspapir.

Del dette inlæg på:

Vil du ved mere?
Så kontakte mig!

GAARDKRAM

Ring på tlf.: 20 69 56 96
eller brug disse links:

~ Se flere indlæg ~